U bekijkt de website voor vrouwen Ga naar de website voor mannen

Gelaatsverzorgingen Bio-Therapeutic
Gelaatsverzorgingen Bio-Therapeutic

Deze revolutionaire technieken bezorgen een nog nooit vertoond resultaat wat huidverjonging, huidversteviging en huidverbetering betreft.

Prijslijst

De BT-Nano Lift is een totaal esthetisch systeem dat helpt uw jong uitzicht te bewaren of terug te vinden. Het combineren van gespecialiseerde producten en de micro-stroom technologie verstevigt uw huid, maakt hem zachter en beter gehydrateerd, en verbetert de bloedsomloop. Een jonge uitstraling is al zichtbaar na een eerste behandeling.
zie details

BT-Nano Lift
BT-Bio-Oxygen Systeem

Het BT-Bio-Oxygen systeem revitaliseert de huid door middel van een infusie van sterke en uiterst betrouwbare ingrediƫnten die zowel expressie rimpels als fijne lijntjes behandelen. Hierbij wordt de gezuiverde zuurstof uit de omringende lucht gebruikt om op de meest doelmatige wijze via druk-pulsaties aangepaste productenop de meest aangewezen plaatsen in te brengen in de huid.
zie details

Het BT-Hydrotherm protocol voert een mechanische peeling uit die van zeer subtiel naar intensief kan evolueren, afhankelijk van de huidproblemen die worden behandeld. De keuze van het handstuk en de intensiteit bepalen samen met de snelheid van werken hoe sterk de peeling is.
zie details

BT-Hydrotherm Protocol