Ga naar de website voor vrouwen U bekijkt de website voor mannen

Afslanking Waves 21

Waves 21 is een nieuw en uniek apparaat waarmee we esthetische problemen zoals onderhuids vet, maar ook gezondheidsproblemen zoals vet rond de organen (visceraal vet) kunnen behandelen, die tot nu toe bijna onmogelijk waren om aan te pakken met bestaande technologieën.

Waves 21 bestaat uit drie onafhankelijke technologieën:

 • zachte elektro-stimulatie van de metameren om de activiteit van de organen nieuw leven in te blazen
 • cryotherapie: definitief verwijderen van vetcellen op de behandelde zone
 • violet licht: bestrijdt de problemen van de slechte lymfecirculatie, vecht tegen het gelokaliseerde vet en cellulitis, ontspant de spieren en de zenuwen, geeft energie aan het orgaan
Deze vernieuwende gecombineerde methode maakt het mogelijk om esthetische problemen in verband met metabole disfuncties op te lossen door rechtstreeks op de organen en dus op de oorzaak van deze fysieke stoornissen te werken. Het maakt het mogelijk om te vechten tegen resistente vetten, die verantwoordelijk zijn voor veel pathologische aandoeningen (hart- en vaatziekten, slechte cholesterol, diabetes type 2, …)

Prijs
1 sessie € 400
5 sessies € 1600

Voor wie?

De Waves 21 is ideaal bedoeld voor elke man of vrouw die zich herkent in onderstaande opsomming van problemen of oplossingen en een duurzame oplossing wenst. Die wil afvallen zonder dieet, die wil afvallen zonder te sporten. Die een behandeling verkiest boven intensieve trainingen, die een definitieve oplossing verkiest boven een behandeling in kuurvorm, die een probleem heeft dat énkel met de Waves 21 op te lossen is.

 • Verwijderen van het plaatselijk buikvet, het visceraal vet
 • Verwijderen van de 'bizon bult'
 • Verwijderen van plaatselijke cellulitis
 • Verstevigen, tonifiëren van het spier- en huidweefsel
 • Hermodelleren van het silhouet
 • Verminderen van de zwellingen, beperken of verminderen van de vorming van oedeem
 • Stimuleren van de lymfe circulatie en de veneuze terugkeer
 • Kalmeren van spanning in de zenuwen en de spieren
 • Draagt bij tot de botontwikkeling
 • Verbeteren van het algemeen welzijn
 • Bevorderen van het herstel van de energiebalans
 • Detox
 • Draineren
Bijna elke zone komt in aanmerking om een Waves 21 uit te voeren. Typische zones zijn: buik, bovenbenen, rijbroek, billen.

Resultaten

De Waves 21 is een sublieme behandeling, die plaatselijk ingezet wordt om lokale problemen aan te pakken. Door het stimuleren van de metameren zien we resultaten ook buiten de behandelde zone.

Het doel is om een duurzame oplossing te bieden met zichtbare resultaten, door de oorzaken van het probleem aan te pakken. Soms zijn deze resultaten onmiddellijk na de behandeling al zichtbaar, maar het echte resultaat laat 2 weken op zich wachten. Uw lichaam heeft immers de tijd nodig om alles te verwerken en te reageren op de behandeling.

Behandeling

Een behandeling met de Waves 21 bestaat typisch uit twee delen. In een eerste deel van 20 minuten worden de metameren gestimuleerd, gevolgd door de stimulatie van de te behandelen zone. In een tweede deel van 20 minuten wordt de te behandelen zone met de koude en LED behandeld.

Sommige problemen vereisen een langere sessie van het stimuleren van de metameren. Tijdens zo’n sessie worden de metameren en de te behandelen zone (langer) gestimuleerd en wordt de behandeling aangevuld met een behandeling met de koude en LED op de te behandelen zone om zo steeds tot een behandeling van 40 minuten te komen.

Wat zijn metameren ?

De metameren zijn 11 spiergroepen op de rug die verbonden zijn met het sympathische zenuwstelsel. Elke metameer is een reflexzone die overeenkomt met een orgaan en/of ingewanden, verbonden met de metameer zelf dankzij het sympathische zenuwstelsel.

Metameren worden gestimuleerd via het sympathische perifere zenuwstelsel om acties te creëren met als doel bepaalde lichaamsactiviteiten te herstellen en in evenwicht te brengen die een bepaald schoonheidsprobleem zullen verbeteren of zelfs elimineren. We zullen bijvoorbeeld metameren stimuleren die overeenkomen met de blaas, lever en nieren om een ontgiftende werking te hebben. Of schildklier-, lever- en hartmetameteren om de bloedcirculatie, oxygenatie en metabolisme te verhogen.