U bekijkt de website voor vrouwen Ga naar de website voor mannen

Fillers

Een jonger, natuurlijk uitziend gelaat is voor iedereen mogelijk! Ga de eerste tekenen van huidveroudering tegen en werk bovendien preventief naar de toekomst toe.

 • Corrigeren van rimpels en fijne lijntjes
 • Herstellen van volume en de jonge contouren
 • Zeer natuurlijk resultaat
 • Geen invasieve heelkundige ingrepen noodzakelijk
 • Geen herstelperiode
 • In amper 30 min. tijd
 • Onmiddellijk resultaat zichtbaar

Behandeling: Met behulp van een zeer fijne naald brengt de arts het vuller-gel in onder het huidoppervlak: oppervlakkig voor fijne lijntjes, iets dieper voor ernstigere rimpels en plooien.
Het geeft tijdens het inspuiten een licht branderig gevoel dat meteen weer verdwijnt. De huid wordt op gevoelige plaatsen met een crème verdoofd. De behandeling vergt niet meer dan een half uur van uw tijd.

Deze behandelingen geven geen sociale hinder, en kunnen dus zelfs tijdens een middagpauze gebeuren. De effecten zijn onmiddellijk zichtbaar. De duur van het resultaat is afhankelijk van de leeftijd, van de hoeveelheid vuller die wordt ingespoten, waar het gel wordt aangebracht, de kwaliteit van de huid en uw algemene gezondheid. Met de hier gebruikte fillers mag u echter wel verwachten dat de resultaten tot een jaar na de behandeling zichtbaar blijven.

Al deze behandelingen worden uitgevoerd door een erkend geneesheer-dermatoloog, die een opleiding heeft gevolgd over het product.

Wat is een filler ?
Het betreft hyaluronzuur, dat in de huid wordt geïnjecteerd. Het is een substantie die alom aanwezig is in het menselijk lichaam en onder meer zorgt voor de hydratatie en elasticiteit van de huid. Naarmate men ouder wordt, neemt de hyaluronzuurproductie in het lichaam af. Hierdoor ontstaan rimpels en wordt de huid slapper. Een filler vervangt het natuurlijke hyaluronzuur. Het vormt kleine kussentjes in de huid, waardoor rimpels en groeven perfect opgevuld worden.
Voor de verschillende diepten van de rimpels bestaan meerdere soorten fillers, met variabele grootte van de hyaluronzuur-partikels. De kleinere partikels zijn meer geschikt voor fijne lijntjes en de grotere voor diepere groeven en volumeherstel.

Wat bekomen we met een filler ?

Prijs
Per amp. € 500
De behandelingen gebeuren op vooraf vast bepaalde dagen en alleen na afspraak.
Eerstvolgende data zijn momenteel niet beschikbaar...
Neem tijdig uw afspraken!
 • Verzachten van rimpels
 • Verbeteren van de lipcontour en liplijntjes
 • Vollere lippen
 • Volumeherstel en contourverbetering
 • Verbeteren van afhangende mondhoeken
 • Verzachten van littekens

Het resultaat van een filler
De resultaten van een behandeling met deze filler zijn direct zichtbaar. U ziet meteen dat het behandelde gebied gladder is of de lippen voller zijn.
Er kan een lichte zwelling of (zeer zelden) een blauw plekje optreden onmiddellijk na de behandeling. Een zwelling neemt snel af en is na één tot twee dagen verdwenen. Een blauw plekje verdwijnt op een week, en kan intussen gecamoufleerd worden. Bijgevolg kunt u meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten. U profiteert minstens een jaar (meestal langer) van het effect van de behandeling.
Deze filler wordt langzaamaan volledig afgebroken door het lichaam. Om het resultaat van de behandeling te behouden, kunt u deze zonder problemen na een jaar herhalen.