U bekijkt de website voor vrouwen Ga naar de website voor mannen

Draadlift

Wat is V Soft Lift?

De V Soft Lift, ook wel draadlift genoemd, is een eenvoudige en snelle manier om uw gezicht te liften. Bij deze methode maken we gebruik van PDO draden, oplosbare hechtdraden die al vele jaren in de reguliere chirurgie worden gebruikt. De draden worden onder de huid geplaatst en zorgen dankzij minuscule haakjes voor een verstevigend effect. Zo kunnen we specifieke delen van het gezicht op een veilige en effectieve manier liften. De draden worden binnen 200 dagen door het lichaam afgebroken, ze geven dus een tijdelijke ondersteuning. Maar omdat de productie van collageen wordt gestimuleerd, heeft u veel langer plezier van het resultaat.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met V Soft Lift kunnen we het voorhoofd, de wenkbrauwen en de wangen (‘hamsterwangen’) liften. Ook de hals, de onderkin en de kaaklijn kunnen we strakker maken. Daarnaast is V Soft Lift geschikt om rimpels te behandelen. Zo kunnen kraaienpootjes, de neuslippenplooi en zelfs rokerslijntjes gladder gemaakt worden.

De behandeling

Voor de behandeling wordt de huid plaatselijk verdoofd. De arts brengt de draden met een naald onder de huid. Wanneer de naald wordt teruggetrokken, blijft de draad dankzij kleine haakjes onderhuids zitten. De behandeling duurt zo'n 30 tot 60 minuten. Na de behandeling kan de huid wat gezwollen zijn en bij de insteekopeningen kan een kleine bloeduitstorting ontstaan. Dit trekt vanzelf weg. De meeste mensen kunnen na de behandeling gewoon weer aan het werk.

Effect

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar. Omdat de aanmaak van collageen door de draden wordt gestimuleerd, verbetert het effect nog drie tot vier maanden lang. Het uiteindelijke resultaat is een huid die strakker en zichtbaar gelift is. Uw huid ziet er jonger, frisser en voller uit en rimpels zijn duidelijk verzacht. Het effect houdt 12 tot 24 maanden aan. Met een touch-up na 9 maanden heeft u langer plezier van het resultaat.

Prijs
Vooraf besproken met de klant
Draadlift
(+/- 6 stuks nodig)
€ 16 tot € 90
per stuk